19 juli 2024
RemyVasseur
Gastenboek Archief

 


 
 
 
Gastenboek Oude berichten archief 19 december 2012

In het gastenboek archief kun je alle berichtjes lezen van Remy's oude gastenboeken (2002 t/m 2011) die hij had op zijn ZeelandNet Communities en op deze website voordat hij voor het laatst vernieuwd werd in 2012. Leuk om nog is na te lezen.

In het gastenboek archief kun je alle berichtjes lezen van Remy's oude gastenboeken (2002 t/m 2011) die hij had op zijn ZeelandNet Communities en op deze website voordat hij voor het laatst vernieuwd werd in 2012. Leuk om nog is na te lezen.

Raymond 02-09-11

Hoi,

Op 24 september organiseren we een off road duathlon op de Sint Pietersberg in Maastricht: 7 lopen, 25 mtb en 3 lopen: sint-pietersbergloop.nl

Met vriendelijke groeten,

Raymond Beeren

Ruud vermeulen 28-08-11

Proficiat Remy met je derde plaatst.

Tijdens de 2e ronde had je volgens mij mooi steun van mij... :-) je zag het even niet meer zitten, maar met een derde plaats mag je trots zijn! Je reactie verneem ik graag? (zie e-mail) en wil je graag blijven volgen. tot een volgende keer!

Ruud

Benny renate en mika 28-08-11

He Remy

Gefeliciteerd met je 3e plaats bij de triatlon van Almere

Groeten benny Renate en Mika

Robin Vogel 27-08-11

He Remy

Van harte gefeliciteerd met de 3de plaats in Almere. Heel goed gedaan man.

Petje af :-)

Patrick Vogel 26-08-11

Remy,

Langs deze weg wens ik je het allerbeste morgen, en hopelijk kom je met een goed gevoel en prijs thuis.

Succes.

Wim van Dijke 17-04-11

Hallo Remy,

Van harte gefeliciteerd met deze topprestatie! Geweldig gedaan, petje af. geniet er maar van, je hebt het verdient.

Bram van de Wege 16-04-11

Jemmy, we vinden het zeer knap om onder deze omstandigheden nog van je tijd af te halen ( vorige 2.39? ). Het moet je wel goed gaan als je nog steeds progresie boekt. Hopelijk kun je er volgend jaar weer bij zijn. Dat moet lukken met een maand extra training.

Gegroet, Corina en Bram van de Wege

Jan knops 04-10-09

Beste Remy,

De 4de plaats onder deze omstandigheden zijn heel goed, jouw tijd komt nog,binnen 3 jaar op het hoogste blok. Ik hoop dat ik dat nog mee kan maken. groetjes aan je vader en moeder

J. Knops

Matthijs westerbeek 24-09-09

Ha Remy,

Goed dat je het triathlonseizoen toch nog lekker hebt kunnen afsluiten, na je enorme pech in almere. Je lag erg goed in de wedstrijd. Wat ga je komende winter allemaal doen? Ik was tevreden met mijn debuut in almere.

Gr Matthijs

Max de Rave 05-09-09

Beste Remy,

Ga zo door,jammer van die lekke band in almere. Volgende keer beter. Mooie website. Vell succes toegewenst bij de kustmarathon !

Groetjes, je oude leraar.

Max

Robin de Ruiter 19-08-09

Ha die Remy,

Vond het erg leuk om met jullie te fietsen vorige week. Veel succes in almere, natuurlijk ook voor robin. Mocht je eens naar hamburg willen, ben je van harte welkom! Later!!

Robin

Liz 22-06-09

Ik vind dat je een geweldige prestatie hebt geleverd in stein hoor! Let maar eens op, in almere sta je weer op het schavot.

Arjan Schilder 16-06-09

Hey Remy!

Heel veel succes aankomend weekend in stein! Laat iedereen zien wat je kan! Go for it! :d

Gr. Arjan

Matthijs westerbeek 25-05-09

Ha Remy,

Goed om je verhaal te lezen. Ook ik heb de smaak weer te pakken en heb (na ons treffen vorig jaar in utrecht) de lijn door getrokken. Dit jaar mijn debuut op de hele in almere. Eerst nieuwkoop en stein als voorbereiding en dan het echte werk. Heb er zin in en kijk er naar uit! Succes met je trainingen en tot snel.

Gr Matthijs

Maurice 08-09-08

Hey Remy,

Wat een goede prestatie. Klasse man! Leuk dat je op je site schrijft hoe het is verlopen. Zo krijgt een buitenstaander een reeel beeld hoe je je kan voelen tijdens een topprestatie ondanks dat het er allemaal zo makkelijk uitziet.

See you, Maurice Korstanje

Liz raadsen 01-09-08

Hoi Remy,

Gefeliciteerd met je plaats in de top twintig! Wat een fantastische prestatie! Dat belooft veel moois voor de toekomst. Wel hoop ik stiekem dat je ons ook zal blijven "trainen"... ;-)

Groetjes, Liz, aquarobics-fan

Robert Jan en Yvonne 29-08-08

Remy voor morgen veel succes. Vanmorgen je interview gehoord op omroep zeeland.We Gaan je zeker op het internet morgen volgen.

Zet hem op !!

Marijke 28-08-08

Hoi Remy,

Ik was vandaag sinds lange tijd weer in zeeland, middelburg, op bezoek bij me stageplek, en toen lieten ze gelijk het artikel in pzc zien. jij bent goed bezig zeg! Ik wens je heeeeel veel succes en ik houd je naam in de gaten!

Liefs Marijke

Reneet 29-07-08

Kan je echt niet vinden hoor. Zoek jij maar. Volgens mij had je dat ook nog niet eens gedaan! Misschien komen we volgende week woensdag. Geef je dan les?

Maartje 21-07-08

Hey Remy,

Gister stukje achter jullie aangefietst op de neeltje jans... Zeelandbrug was inderdaad heerlijk windje mee, daarna lkkr door regen en tegenwind terug naar haamstede. Jij toen waarschijnlijk al aant rennen?! T is me wat!

Grtjs Maartje

Martijn 21-06-08

Hoi Remy,

Veel succes morgen in stein! Hopelijk sta je morgenmiddag weer op de hoogste trede van het podium. Zet hem op!

Groetjes,

Martijn

Mariëlle en Xander 18-06-08

Hé badmeester,

Heel veel succes van het weekend bij de nk. Dan hebben we vrijdag taart op zwemles.

Groetjes

Tim Pleijte 13-05-08

Hey Remy,

Alvast succes voor zaterdag he! En daarna zien we elkaar wel weer op strand haha

Groetjes,

Pleijte

Michael 11-05-08

Hoi Remy,

Hier even een berichtje vanuit het zonnige swifterbant. Ik hoop dat jullie een goede terugreis hebben gehad vanuit grimaud. Wij zijn woensdag in 1 keer naar huis gereden en alles ging goed. Larissa is inmiddels weer opgedroogd. Ik heb donderdag weer 80 km en gisteren 110 km op de fiets gezeten om morgen mee te doen aan de 11 stedentocht van 240 km. Je site ziet er goed uit we hebben hem even doorgekeken. Succes met de verdere tainingen en wedstrijden en doe de groeten aan leon en zijn broer.

Groetjes,

Larissa, Luca, Don, Jeannette en Michael

Bianca 03-02-08

Hoi hoi,

Wat een professionele site heb je! Erg leuk. Jij bent nu aan het zwoegen op een 1/2 marathon en ik hoop dat je 1e wordt! Ik zit als een echte sportvrouw achter de computer! Ik heb bewondering voor echte sporters zoals jij. De drive, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen en de rest. Erg knap. Ik kom niet verder dan 1 x per week de sportschool (met moeite). Leuk ook de link naar je hoofdsponsor. Ik vind het erg leuk dat ik jullie met elkaar in contact heb gebracht. Veel succes met alle wedstrijden en wij rekenen erop dat je de triatleet van nederland wordt!

Bianca ;-)

Julian 03-02-08

He Remy,

Je bent de leukste badmeester en later wil ik net zo goed zwemmen als jij!!! Ik vond het ook leuk en knap dat je in zoutelande zo goed liep. Heb je 4x gezien tijdens de kustmarathon. dag,

Julian

Richard Kostense 14-01-08

Heeej Remy,

Gefeliciteerd hee

Groetjes Richard

Jos den Hollander 13-01-08

Remy in actie tijdens de zwemloop in vlissingen op www.zeelandrunning.nl

Helma en Lianne 13-01-08

He Remy,

We hebben genoten van je. Je hebt je goed geweerd tussen de andere toppers en een mooie prestatie geleverd. Zeg een vraagje : wat houdt het in als wij lid worden ????? Moeten we aan een aantal eisen voldoen ( minimaal de marathon lopen b.v. en is er een maximale leeftijdgrens ????????? ) mogen wij mee ter begeleiding naar wedstrijden ?????? Ok, laat maar even weten als jij er klaar voor bent, wij zijn er klaar voor !!!!

Wij wensen jou natuurlijk een hele fijne verjaardag en hopen jou snel weer te zien in een wedstrijd.

Fredje 10-01-08

:-) joww Vasseur leuk page. Als je leon spreekt vraag m nog ff voor de koffer als je wilt. Spreek je nog later.

afz. Fred

Jordi 22-12-07

Broeder ;-)

Gaat goed eeh :) blijf zo doorgaan.

Jordi

Maartje 19-12-07

Halloooo badmeester :)

Nou ik heb je site bekeken.. en ik heb zo'n vermoeden dat jou conditie beter is dan de mijne ;) moet ik toch vaker komen zwemmen... Nou tot donderdag in je les ;) Fijne dagen..

Xx Maartje

Arjan Schilder 03-12-07

Hi Remy!

Mooie site man! We gaan over 3 weken even lekker knallen met die nachtmarathon! Mail me even je 06, dan bel ik je nog ff.

Ciao Arjan

Gebroeders Tissink 28-11-07

Prima prestaties afgelopen seizoen! Nu op naar volgend seizoen. Zet hem op zeeuwsche speer!

We houden je in de gaten ;-)

Wilma 28-11-07

Schitterende homepage, hoop dat er ook veel mooie uitslagen op komen.

Peter Vasseur 29-11-07

Net zo,n jaar als dit jaar dan gaan we nog veel van je horen !

Jacqueline 06-10-07

Hoi Remy,

Hoor net dat je 4de bent geworden met de kustmarathon. Super hoor!!! Dat wordt dinsdag het water in met ons!!!!

Nu lekker uitrusten

Groetjes, Jacqueline

Kama 03-09-07

Hey kama,

Even de foto's van almere bekeken; een fantastische prestatie van jou, dat belooft wat voor de komende jaren (en dan zonder technische problemen Nu even lekker relaxen en je opladen voor de kustmarathon! Ik kom kijken. Tot binnenkort,

Sportieve groeten,

Kama

Jos Tuns sportmasseur 29-08-07

Remy,

Fantastisch wat je gepresteerd hebt in Almere. Hopelijk gaat het alleen maar in stijgende lijn verder.

Jos

Annet en Ruud 28-08-07

Hé toppertje!

Wat een geweldige prestatie van je. Super trots zijn we op je! We hebben alles op internet gevolgd en net als je vader al zei, het was kippevel. Petje af hoor! Tot gauw en rust maar lekker ff goed uit.

Annet en Ruud

Peter rotte 27-08-07

Remy,

Jammer dat je wegzakkende zadel je wedstrijd zo heeft beinvloed . Een daardoor niet meer perfekte zit heeft je zowel bij het fietsen als de marathon teruggeworpen. Dat in aanmerking genomen met zo,n debuut en ruim onder de 9 uur heb je een buitengewone prestatie geleverd !

Ga zo door en sukses,

Peter

Richard 26-08-07

Heej Remy

Goed gedaan!! Ga zo door

Groetjes Richard

Michel kostense 26-08-07

Ha neef!!

Ik zag je vanavond op omroep zeeland, leuke reportage. Maar echt super gedaan man echt geweldig! Succes nog verder,

Groetjes Michel.

Randy van Gils 26-08-07

Hoi Remy

Goed gedaan in Almere

Ben trots op je ga zo door en binnen een paar jaar win je hem

Peter R 26-08-07

Goede dag topper

Ja zeker heb ik gisteren genoten in almere, net op tijd om je op de fiets over de sluis te zien racen met je supersnelle helm! Als 4e uit het water, waanzinnig! Het fietsen aanschouwd met je familie en vrienden. Wat ging je hard. Wat schrokken we toen we via de radio hoorde dat je zadel was gezakt, een ramp moet dat zijn. Door je geweldige wilskracht en doorzettingsvermogen hielt je de schade beperkt tot een kleine 20 minuten, top! De marathon hebben we via het grote scherm gevolgd. Uiteindelijk word je prima 9e onder het gejuich van velen en het gewapper van zeeuwse vlaggen. De zeeuwse speer flikt het maar weer!!!!!!!! Remy bedankt ik heb genoten.

Sportieve groeten

Peter

Yvonne Kostense 25-08-07

Hoi Remy

Vandaag alles gevolgd in almere op internet. Wat een prachtige prestatie heb je daar weer neergezet.geweldig joh!!! We zijn harstikke trots op je.

Gefeliciteerd.

Annet en Ruud 23-08-07

Hé Reem,

Wij willen je even succes wensen! We weten dat je het kunt en laat in almere maar eens zien wat voor talent jij bent! Zet zeeland maar eens op de kaart daar! Succes!!!!!!!!

Annet en Ruud

Wim van haperen 22-08-07

Heel veel succes a.s. zaterdag in Almere.

Eelco van Gemert 1-07-07

Hoi Remy,

Toffe website van je,gaan we nog trainen deze week? Ik moet deze week telkens tot 16.00 alleen di ben ik op cursus in Waalwijk

Groetjes Eelco

Peter 30-06-07

Hey Remy

Alles goed op Mallorca? Jaja hoe weet ik dat en jaja wie schrijft dit nu. Nou eerst nog gefeliciteerd met je 1e plaats in stein behaald. Je Had mij dit verteld na mijn baantjes trekken in het zwembad.Helaas Geen muziek tijdens het naspoelen(douchen). Nu kwam mijn dochter(ook in mallorca)jouw tegen in mallorca,vandaar dat ik 't kan weten. Ik zie je wel weer op de dinsdagavond. Nog veel zon en plezier toegewenst.

Een sportieve groet,

Peter

Edwin Stolk 28-06-07

He Remy,

Zit net even dat hele filmpje te kijken. Echt super !!!!! Eerste plek ..... niet raar dat ik je in middelburg niet bij kon houden. Het vele trainen is in ieder geval beloond, deze heb je binnen ! Totziens en groeten van je keniaanse trainingsmaat.

Edwin Stolk

Peter van lit 26-06-07

Hoi Remy,

Gefeliciteerd met deze schitterende prestatie.

Groeten,

Peter van Lit

Yvonne kostense 26-06-07

Hoi Remy

Van harte gefeliciteerd met je prachtige overwinning in Stein.

R-j en Yvonne

Pieter Hélin 26-06-07

Hey Remy,

Jij vloog me werkelijk voorbij, als je ziet hoe ver de rest achter was mogen we beiden zeer trots zijn op ons debuut op deze afstand. volgend jaar starten we met nr 1 en 2 en zullen ze ons voor de start ook wel moeten afroepen Geniet ervan en nog veel succes dit jaar!!

Pieter

Jan van Vaardegem 25-06-07

Hoi Remy,

Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie, en geniet ervan.

Groet Jan en Mariëlla

Jos den Hollander 24-06-07

Hoi Remy,

Gefeliciteerd me je overwinning in Stein. Klasse!

Jammer genoeg heeft de nos niets laten zien in studio sport.

Angelo Slootjes 24-06-07

Hoi, Remy.

Ik mag wel zeggen: van ongekende klasse vandaag! Dit had niemand verwacht. Maar (voorlopig) is dit een geweldige kroon op al jou jaren werk. Van harte gefeliciteerd Remy!!! Klasse

Vr gr Angelo

Hannuel 24-06-07

Hé kerel,

Gefeliciteerd met je overwinning in Stein!

Knappe prestatie!

Martijn Dekker 24-06-07

Hey Remy,

Ik denk dat ik de eerste ben die na je geweldige overwinning in stein iets in je gastenboek schrijf. Ik kreeg net een sms van mijn pa dat je gewonnen had. Super man !!!! Proficiat, en op naar een mooi lange afstand carriere.

Groetjes Martijn

Michel 09-06-07

Ha neef!

Leuke site.. Kunnen we inderdaad alles volgen over je prestaties

Succes verder!!

Annet & Ruud 07-04-07

Hé toppertje!

Je site ziet er superleuk uit,en zo kunnen we alles volgen wat je doet. We hopen dat je het leuk heb gehad op lanzarote,maar daar twijfelen we niet aan!

Ga zo door en tot gauw!!

Franky Beljaars 27-03-07

He makker

Het gaat lekker lees ik wel daar op Lansarote. Leuk om je zo te kunnen volgen.

Doe je best en ik hoor je wel al je terug bent.

Cindy 14-03-07

Hee Reem,

Je site is erg leuk geworden en vooral die foto van jou en franky is erg mooi.. Ik reken erop dat je dit jaar weer goed presteert zonder blessures..met mooie wedstrijden waar ik van kan meegenieten..

Heel veel liefs van de c

Rutger 11-03-07

He kama!

Je hebt een prima site (inclusief kenia verslag en foto's!) Ik wens je alvast veel fun en trainingsgenot in Lanzarote... Veel succes en tot binnenkort.

Groetjes Rutger

Sandra 10-03-07

Hai Remy

Leuke site jo. Ik ga je veel plezier wensen voor Lanzarote. Lekker man geniet ervan. En succes met alles wat maar op je pad komt.

Groetjes Sandra.

Miranda 08-03-07

Hallo Remy,

Was benieuwd naar je site en je sport. Leuk om te lezen. Heel veel succes en plezier in Lanzerote.

Groet, die fanatiekeling van links

Jan van Vaardegem 07-03-07

Hoi Remy,

Je hebt weer een leuke site, hoop dat je dit jaar eindelijk weer eens blessure vrij mag blijven.Hoop Dat je ook nog een poosje onze zwemtrainer blijft.

Groeten Jan & Mariëlla

Wilma [ma] 07-03-07

Hoop dat het een heel goed jaar voor je wordt [zonder blessures]en laat zien dat je op de langere afstand ook goed kan presteren.

Peter Vasseur 07-03-07

Hallo jongen,

Hier dan je (nieuwe) gastenboek. Hopelijk krijg je veel leuke berichtjes

Pa

Daisy 8-02-07

Heej Remy

Zusje van Kevin mijn mail vraag je maar aan Kevin Xxx

Daisy

Daisy 6-02-07

Heej Remy

Hoe gaat het? Ik ben het zusje van Kevin Ik zie je weleens lopen dus dacht doe ff een bericht En wat ben je nu aan doen Xxx Daisy

Stuur je berichtje terug

Sandra en Shakira 30-12-06

He Remy,

Fijne vakantie in Kenia geniet er lekker van vent. Maar denk wel aan je schouder hahaha. Fijne jaarwisseling en debeste wensen.

Groetjes van Sandra, Shakira, Kevin en Fred.

Kevin 4-11-06

Hoi Remy

Ook de groeten van de broer van Shakira (Kevin)

Shakira 4-11-06

Hallo meester Remy

De groetjes van Shakira

De dames van ondo 25-10-06

Hoe heette dat ene liedje van het aquajoggen??? Iets met put your hans up????

We horen het graag!

Bauke Bakker 24-09-06

He Remy

Ik heb gisteren een leuke dag gehad tijdens de delta prof ronde. Veel gelachen vooral om de iets te korte broek in kortgene en ik hoop dat de foto met erik dekker gelukt is. Suc6 met de dingen die je nog gaat doen, ik zal je blijven volgen en ben ervan overtuigt dat het je ooit zal gaan lukken.

Gr Bauke

Arlette 4-07-06

Hee Remy,

Ik heb je site bezocht!!! Leuk,hoor,zie vanavond....op het werk....

Gr Arlette

Leonie 18-06-06

Hey Remy,

Ik dacht ik laat weer is even een berichtje achter. Ik wou ook nog even zeggen dat ik geslaagd ben! Goed he? Haha Verder alles goed met je? Je moet maar weer is even een keer door geven wanneer je weer ergens in de buurt moet gaan lopen, dan kom ik weer even kijken. Ja ik zie niet zo vaak meer he, anders kwam ik nog wel is zwemmen, maar daar heb ik echt geen zin meer in. Ik ga nu liever lekker naar het strand. Maarja ik ga weer en ik zie je snel weer!

Veel liefs Leonie.

Stefan 31-05-06

Heee Remy,

Proficiat met je prestatie in Kruiningen. Goed gedaan jongen. Hoe is het voor de rest met je? En met de vrouwen?

Gr Stefan Verhagen (die lange van Lanzarote)

Cesar 20-05-06

Ha Remy,

Gefeliciteerd met je mooie prestatie vanmiddag!

Gr Cesar

Leonie 25-02-06

Hey Remy,

Alles goed met jou? Ik hoop het wel! Maarja ik zag je site, dus ik dacht ik schrijf even in je gastenboek. Leuke site trouwens! Heb je alweer een tijdje niet gezien he!? Komt omdat ik nu even een druk jaar heb, al die rot exames, moet ik veel leren enzo, anders haal ik het niet. Maarja volgende week heb ik heel de week vakantie dus dan ben ik weer elke dag in het zwembad. Ik ga er weer van door, ik ga denk ik maar is een film kijken ofzo er is anders toch niks te doen. Zie je snel en ik kom nog wel is bij je koikarpers kijken! Hahaha...

Doeg Liefs Leonie

Ga zo door he!

Maurice 19-02-06

Hey Remy,

Net de uitslag gezien van de zwemloop in Hoogerheide. Keurig gedaan!

Gefeliciteerd!

Kaj 20-12-05

Vrijburg bad boys kampioenen!!!!! 69,600 km

Mag eigenlijk niet missen op je site! Voor de rest leuke site

Tot in het zwembad kaj

Lennard 10-11-05

He Remy...!!

Leuke site he, maar hier heb je ff een email en die moet je toevoegen Okee. Ik zie je in het zwembad weer

Grt Lennard

D en k aarts 4-11-05

Hoi Remy.

Heo ist er mee? Met ons gaat alles wel okeey.

Veel succes met je hobby zoals,zwemmen enz.

Jolien 23-10-05

Goedemiddag..

Oewel het voelt als goedemorgen... Lekker geslapen en als tim deze site weleens bekijkt geld dit ook voor jou tim. T was echt een gezellige vanavond. Gelukkig kreeg ik mijn jas mee in de hooi, anders had ik deze mooie site nooit kunnen bekijken. Je hebt serieus een pagina met sexy foto's, denk dat ik die maar nie ga bekijken.

Naja...suc6 met alles en k hoop jou en tim weer eens snel te zien

Xx..

Peter van lit 5-10-05

Hoi Remy,

Leuke site...ga zo door> Hoe kan ik je een mooi stukje inspirerende muziek mailen?

Groeten,

Peter

Ilona 21-09-05

Hej Remy

Leuke site! En ga zo door.

Xxx

I.ndra 7-09-05

Hej Remy ..

Zal ook is op je site kijken..;) Leuk oor.. Njha ga zo door.!

Xxx

Trekvogel Jacco Nelen 6-09-05

Vasseur, ouwe trekvogel,

Gefeliciteerd weer met je overwinning in het circuit ej, ondanks je gebroken knie of wat het dan ook is. Ook tof dat jullie (jij en jacobse) er zaterdag waren tegen eremuu!!

Nou, heelse met die knie van je en volgend seizoen een nog beter seizoen!!!!

Masha 15-08-05

Dag badmeestertje,

Hoeist dann ? Ik geloof dat ze het wel gezellig hadden gehad he op de camping whaha maare tot de volgende wedstrijd dan kom ik ook weer is kieke.

Groetjes en kus

Masha

Heleen 5-08-05

Eey,

Ik was een paar dagen in middelburg voor weekie weg. en zat ff wat te eten bij vlissingen.. en zag daar ook die loop op de boulevard.. Je viel me gelijk op haha! En heb de rest vd loop ook gezien. Ik loop in een de buurt van Nijmegen bij seven hills running team.

Je zult me vast niet meer herinneren, maar vond het leuk je site te zien! Zo weet ik wat meer over je haha!

Hoop je miss nog x te zien!

Jeroen bakker 3-07-05

Mijn naam is Jeroen Bakker, 12 jaar en woon in purmerend. Ik ben net als jij een tri-atleet(je) en heb een site gemaakt over jeugdtriathlon. Jouw site is erg mooi. Kom je een keer op die van mij kijke? Misschien kun je op joyuw site een linkje naar mijn site plaatsen. Wie weet zien we elkaar ooit nog wel eens bij een wedstrijd. Groetjes, jeroen. www.jeugdtriathlon.jouwpagina.nl

Betty en gerda 15-06-05

He Remy!

We zijn 2 grote fans van je. Wanneer mogen we je sexy foto's zien?? We mailen!!!

Xxx Betty en Gerda

Barbara en Ed 12-06-05

He Remy,

Hoe is het gegaan in Frankrijk?

Groetjes

Barbara en Ed

Sabrina 12-05-05

Hey Remy!

Heel veel succes, he! En tot snel!

Groetjes Sabrina

Edwin en barbara 9-05-05

Hej Remy

Namens al de medereizigers willen we je er even op attenderen dat je je paspoort niet moet vergeten!!!!!!

Groeten en tot zondag, edwin en barbara

Michiel de Haas 29-04-05

He vette gast mail me even over dat wedstrijdje.

Laters

Cindy 5-04-05

Hee Remy...

Veel suc6 dit seizoen he? En dat je nog heel wat bloemetjes voor me zult gaan winnen...(me 1e is al weer binnen..haha)

Heel veel liefs...en een dikke x

Jos Tuns sportmasseur 4-04-05

Hoi Remy,

Zaterdag om 11.45 uur met leon bij mij thuis. Dan kunnen we om 12.00 uur vertrekken naar Borssele. De start is 1 minuut later dan de veteranen, dus dan heb je een mooi mikpunt.

Groetjes,

Jos

Rik 30-03-05

Leuke communitie ;).. Kijk ook eens op onze www.zmb2.tk

Boogaard 29-03-05

Ej Vasseur

Leuk die site er staat genoeg op. Ze kunnen er wel een boek over schrijven maar ja ik had niets te doen dus liet ik maar ff berichtje achter ik zie je zondag 1 uur bij het tunneltje.

Mzls Ferdinand

Sweety 28-03- 2005

Hey,

Mooie site...knap hoor al die prestaties, doe het je niet na!

Succes met alles!

As 17-03- 2005

Heeee Remy,

Ik vind je een kanjer!!!

Groetjes....As Xxx

Loes 23-01-05

Hey Remy.....

Jeetje, ik word al moe als ik jou op die foto's zie......Nee Grapje. Mijn petje af voor je prestaties hoor.... Wel een beetje rustig aan beginnen met de kids he?? ;)

Xx Loes

Matt 21-01-05

Haha,

Dak jou ooit nog s hier tegenkom. Je heb zelfs je eigen community man! Niet normaal. Check deze ook eens: Http://communities.zeelandnet.nl/data/partypics of Http://kamperland.web-log.nl Kan je nog s een beetje op de hoogte blijven :p

Ciao gozer

Wiezz 6-12-04

Eej Remozz,

En gaat ie een beetje lekker met al je wedstrijden? Veel succes met allezz. Je kan het!!

Liefs Wiezz

Rens-Jan 30-11-04

Hey,

Leuke site. Alvast succes voor seizoen 2005

Zie bij de eerste zwemloop.

Alex van Tilburg 26-11-04

He Remy

Ik wil je nog bedanken voor het mee lopen met barbiesrunningteam.nl. Ik hoop dat we op 4 juni weer misbruik van je konden maken. Voor een te gek weekend in friesland pascal weet meer .

Groetjes,

Alex van Tilburg.

Issammmmmmmmmmmmmmus 16-11-04

Heeeeeeeee Remus,

Gaaf om je zo te zien sucsses issammmmmmmmmmmmmmmmmmmus

Stefan 13-11-04

He Remy,

Morgen flink stappen in Eindhoven. De vrouwen en bier zijn hier goed hoor, maar dat zul je morgen wel merken. hahhah

Gr Stefan

Ferdinand 29-09-04

Hoi Remy

Nou ik heb gekeken tof man de site. Ben je nu ziek dan kan je zeker niet gaan wielrennen ik spreek je mzzls.

Edwin en Barbara 31-05-04

Ha spar,

Leuke site. Kan je, als je misschien nog foto's van je mede stagegangers hebt, deze op de site zetten. Kunnen wij ook eens zien van wie(?) Je nu de hele tijd foto's maakte.

Groetjes,

Barbara en Edwin

Laurens van herpt 18-05-04

Remy,

Leuke site.

En in het vervolg je paspoort niet vergeten.

Kusje je zusje 17-05-04

Heej lieffiej

Alles goed? Lekker op vakantie? Veel plezier.

Xxxxxx je zusje Wendy

Jeroen Korpeshoek 30-04-04

Hey Remy,

Mooie site !! Ik word alleen een beetje verlegen tussen al die vrouwen in je gastenboek. Ben je klaar voor kruiningen ?? Watch your back !! Good luck in training !!

See you

Cindy 19-04-04

Geweldig gedaan Remy....

Jammer dat het niet gaat lukken om op wk te zijn.. Je weet hoe geweldig ik kick op je conditie....jaja...!!!! Nou ik zie je gauw weer he????

Heel veel liefs... Cintje

Richard Snoys 18-04-04

He Remy,

Heb je een leuk weekend gehad ? Nou jou kennende is dat gelukt , ik zou zeggen veel succes. En loop ze.

De snoys boys Reclame maker

Tam 31-03-04

Hey Reem,

Check www.geocities.com/r_to_tha_a (site richard) nog even, hij is weer uptodate, plus nieuwe foto's, kortom de moeite waar om nog ff te kijken! Xie je nog wel in het zwembad? ;)

Kus Tam

Chan 30-03-04

Heeey Reem....

Geweldig weekend gehad.... Misschien dak binnenkort wel weer een keer die kant op kan... Succes met die wedstrijden he....misschien dak het binnenkort wel weer oppak...zak je es verslaan!!

Nou dikke kus Chan

Philippe 7-02-04

Als t nie geeft maak ik via uw gastenboek effe wa reclame voor m'n vernieuwde homepage: www.flash.to/malcolm. Anders nog veel succes op de zwemlopen en triatlons dit seizoen. We komen elkaar zeker nog wel ns in een belgische of nederlandse wedstrijd.

Mariska 27-01-04

Hey Remy

Zoals beloofd heb ik op je site gekeken! Heel erg gaaf! Wat een fans heb jij zeg! Heel veel succes met de komende wedstrijden! Die zijn toch al weer snel zei je zaterdag tegen mij? Je ging naturlijk niet voor niets al om half 1 weg hahaha.Ik Zie je wel weer een keer in de dop en als ik geen staart in heb begroet ik jou wel ok!

Doeidoei xxx Mariska

Liesje 22-12-03

Hey lieverd!! Alles goed? Ben blij dat die nacht marath0n achter de rug is haha!! Maar We staan wel weer mooi op Omroep Zeeland.. En alleen de mensen die al vaker op het nieuws komen die worden weer geintervieuwd pfff... ze mogen wel eens iemand anders kiezen dan weer Remy haha.... Ik zie je snel weer en anders alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Doeggie en veel liefs Marlies(je)

You know 13-12-03

Ha smoothie,

Ik kon het niet laten

Mark 8-12-03

Hee Swa,

Stylo site site hoor. Hoezo f*cking actief.

Hee 'k zie je wel op werk laterrrrrz.

Chupalover 5-12-03

Hee Reem,

De tompoes was lekker he??? En de rest ook... hahahaha

Liefs & kusjes,

Cin

Mariss 12-11-03

Heej Remy

Ben dus echt ff op je pro wezen kijken, En het ziet er leuk uit hoor! Hebben jullie er al over nagedacht?! Ik hoor het nog wel...

Kus Maris

Rian 10-11-03

Hej Remy!!!

Coole site man!! Egt veel keuze. nou ik zie je van de week wel int zwembad! Enne als je sgoonmaakt mot je mij nie meenemen met de spuit! Hahaha

Dikke kus Rian

Wiezzzie 6-11-03

Hey Remy,

Alles goed? Zoow die ene foto van jou is dus echt wel even vet beterzz.

Kuzzie Wiezz

Franky 4-11-03

He maatje,

Leuke site, staan er ook nog leuke foto's in van de tantartsassistente. Zonder gekheid ziet er leuk uit, en we zien elkaar nog wel.

Chupalover 31-10-03

Okee dan,

Zal ook weer eens in je gastenboek schrijven. Heb je nog wat te lezen als je thuis komt. Nog 1 nachtje slapen en dan... Jaja....!!! Vergeet de chupa's niet he voor onderweg....(Echt Nie vergeten!!!!!). Nou lekkertje ik hoor je gauw weer!!!!

Dikke kus ....

Marlies 25-10-03

Hey Remy

Ben net op de andere site geweest, die spellingsfout staat er nog steeds in hoor!! Hihihi. Foto van Kee is wel beter, in jou kamer he! Waar was je nog uit geweest gister? Ik ben nog in vliss geweest, maar heb jou niet gezien. Misschien vanaaf in de hooi??

Dikke kus,

Marlies

Esther 17-10-03

He Remy,

Nou ik heb gekeken hoor,tja belofte maakt schuld he haha!!! Erg Leuke site ja,zal wat vaker kijken om bij te houden hoe t allemaal gaat. Maar Ik hoor natuurlijk ook wel eens wat van de kinderen uit de klas haha!! Succes Met alles, kids vinden je iig een leuke "zwemmeester"!!! Dus Je doet t goed!

Kus,

Esther

Willem de korte 15-10-03

Hoi Remy

Leuke foto's van tpg -post.

Zwemjuf 1-10-03

Haidiho!!

Hier dan ff een berichtje van mij! Weinig te melden eigenlijk maar ik had beloofd om ff langs te gaan op je nieuwe .tk site! Bij deze!

Ik zie je wel weer op het werk!

Liefs Maaike

Cindy 23-09-03

Dikke kus...

Tandartsassistent 24-08-03

Hey moppie,

Gefeliciteerd met de tweede plaats in Zoutelande. Vannaaf lekker banken....... Je foto's zijn erg leuk.

Dikke kus s.

Kim 19-08-03

Hey Remy

Echt een coole site. Nou dat was het.

Xxx moi

Marcel 18-08-03

Via de site van Leon ben ik op die van jou gekomen. Leuke site...Remy. Vooral de foto's vond ik wel mooi

Groetjes,

je colega

Renee 18-08-03

Hey Remy,

Valt me wel een beetje tegen dat je Westkapelle nog niet goed kan schrijven.... Tot snel!

Liefs xxx Renee

Tamarah 24-07-03

Hey Remy!

Mooie site hoor! Staat ook lekker veel op! Leuk dat je ook aan je masseur denkt bij het maken van een site! Very nice!

Xxx Tammy

Dorien 9-07-03

Ejj lievurd...

Leuke site hoor! Met leuke foto's....

-xxx-Dorien

Emmy 6-07-03

Heeej Remy,

Alweer bekomen van een hele dag holten? Eerst ff sporten en dan holten op z'n kop zetten, dat hakt er wel in he!? Haha! Maar ik vond het echt leuk dat jullie de hele avond gebleven zijn, maar dat heb ik je gister ook al gezegd, hihi! Succes met het sporten komend jaar en ik zie je wel weer aan de start in holten staan volgend jaar! Samen met leon natuurlijk!

Kuss Emmy

Jolande 6-07-03

Hey Remy,

Hier Holten (Overijssel)! Allereerst ga ik wat zeggen over de triathlon van gisteren (5-07-03)! Ik zat rustig voor 't huis te kijken, zie ik in een keer iemand in het wit voorbij rennen....Ik Dacht die gaat t goed doen vandaag! En ja hoor, zo gedacht zo gedaan! Ook leuk dat jullie gisteravond/vannacht ook nog in het dorp waren, en hebben geproefd aan de gezelligheid van het dorp holten! Hihi!!! Volgend jaar weer? Heel veel geluk en succes met het sporten!! Op z'n holtens: heanig an!!

Kus Jolande

Marlies van der Maas 4-07-03

Hey,

Jah hier ben ik dan weer eens... hebben de sinaasappels nog geholpen met je keeltje.... je weet wel wat ik bedoel denk ik toch... hoe gaat het met je... en met de wedstrijden... hou me eens op de hoogte dan kan ik je wat vaker een brigi sturen om je suc6 te wensen voor een wedstrijd... zonder dat ik altijd te horen krijg dat je er al gehad hebt ... snappie??? Naja ik spreek je wel weer eens, kom je wel weer eens tegen ofzo... :)

Liefs & kusjes Marlies van der Maas

M. Adrichem 3-07-03

Een echte fanatieke sporter daar hou ik van.

Sportmasseur uit Rotterdam.

Rob 6-06-03

Hoi Remy,

Leuke site, met veel foto's.Hoe was het eigenlijk gegaan in Zundert ? Iik zag er niks van staan op je site.

Tot maandag in Oost-Souburg?

De ballencoureur 28-05-03

Hee Rens!

Leuk stukje in de pzc van 14 mei! Als je nou wat vaker mee gaat scheuren, dan komen die prestaties vanzelf! En mogen bepaalde foto's wat groter op de site, je weet welke.....

Marlies van der maas 23-05-03

Hey Remy,

Hoe gaat het met juh? Heb je al een tijdje niet meer gesproken ofwel gezien. Ga je niet meer uit, of ga je alleen nog maar naar de hooi? Naja 31-05-ben ik weer in de hooi, duzze misschien zie ik je daar wel weer...... Suc6 met de wedstrijden en spreek je snel weer eens (hoop ik)

Veel liefs en kusjes

Marlies van der Maas ( niet je ex, maar een vriendin van Roxanne)

Pim en Nellie Huijbregsen 20-05-03

Remy,

Gefinisht tussen triatlon knallers, gefeliciteerd, met je 2e plaats op de od afstand van onze triatlon den inkel . Een geweldige prestatie. En hopelijk tot volgend jaar op de 15e Den Inkel Triatlon.

Fam. Huijbregsen

Cindy 20-05-03

Heey Remy,

Ik had gezecht dat ik zou kijken een maandag avond dus dat heb ik ook gedaan,,, zag er leuk uit,, had niet verwacht dat je zo goed zou zijn. Heb je je nog vermaakt een zaterdag?? Dat zal wel he. Maar ga er weer vandoor zie je ooit wel weer is.

Doei x x x

Jos Tuns sportmasseur 17-05-03

Hoi speer,

Goed gedaan vandaag. Jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar jij weet waarom. Deze zit in ieder geval in je zak, nu op naar de volgende.

Groetjes,

Jos Tuns sportmasseur

Paul musters 30-04-03

Hey Remy,

Ik zag dat ik nog nooit in je gastenboek had geschreven. Dan nu maar. Deze zomer kom ik waarschijnlijk nog naar zeeland bij jullie. Kan ik eens laten zien hoe je moet fietsen :).... En jij zou laten zien hoeveel mooie vrouwen er in de hooizolder zijn toch?? Groeten aan miss zeeland!! Ben je er zaterdag in triathlon bergen op zoom? Ik ga er in ieder geval kijken.

Groeten paul,

www.paulmusters.nl

Martin pet 23-04-03

Hey Remy,

Leuke site... Als je nou ook eens zo serieus trainde als dat je deze site bij houdt......Succes dit jaar, spreek je wel bij de wedstrijden. Ps Gefeliciteerd met je eindoverwinnning in het zwemloop-circuit.

Groet,

Martin Pet

R-jvd 16-04-03

Hoi,

Ben je er in roosendaal ook?

Deb 13-04-03

Heej badmeestertje!!

Leuke site! Ik was ook ooit zo sportief....en hoop het ook snel weer te worden eigenlijk... Magoed xie je donderdag weer int zwembad...

Xxxxxjes,

Deborah

(en de groeten van me broer Boy.... die ken je wel zegt ie...)

Jan Louisse 20-03-03

Remy,

Leuke pagina, veel in te vinden. In mijn triathlon tijd had je deze dingen nog niet. Veel sportief succes dit jaar, en ik hoop nog veel van je te lezen.

Groetjes,

Jan Louisse

Hans Bouwmeester 5-03-03

Hoi Remy,

Mooie site. Nou Het nieuwe seisoen staat weer vaar de deur .Sportse In het nieuwe seisoen zonder blesures, misschien komen wij elkaar wel tegen.

Groeten,

Hans

Irma heeren 3-03-03

Hoi Remy,

Ziet er goed uit die website van jou. Voor jou staat het duathlon/triathlon. Seizoen alweer bijna voor de deur. Ik hoop dat het een succesvol en vooral Blessurevrij sportjaar mag worden. Als je zin hebt kun je ook een keertje. Mijn website bekijken www.irmaheerensports.nl

Nou de groeten vanuit harderwijk,

Irma Heeren

Kristel 25-02-03

Heej Remy!!

Alles oke???? Ik vond het echt leuk zaterdag in de hooi, jij ook!!! Ik vind deze site echt leuk...hij is echt veranderd. Veel succes met alle wedstrijden die nog komen. Zie je snel hoop ik.

Groetjes + kusjes Kristel

Wiezzzz 23-02-03

Eej Remoozz,

Hebbie nog gewonnen zaterdag? Zal wel weer eej haha. Je ben veel te goed.

Liefs xxxx,

Wiezz

Iris 21-02-03

Hallo remy,

Ik vond het leuk dat je bij ons kwam op de sprong.

Groetjes,

Iris Dingemanse

Sanne 21-02-03

Ik vond het tegek. Ik heb veel geleerd op de sprong.

Juf Lieke, juf Trudy en juf Les 19-02-03

Hallo mees Remy,

We vinden het leuk dat u op school komt praten over uw sport. We vinden uw site ook geweldig.......... Tot vrijdag.

Groep 4,5,6.

Obs de Sprong Koudekerke

Wiezzie 19-02-03

Eej Remos,

Hebbie zaterdag weer wedstrijd?? suc6 Al vast het gaat je lukken.

Liefs xxx, Wiezz

Esther poortvliet 14-02-03

Ej,

Nou nu wel een berichtje op je site hoor, de vorige was denk mislukt. Je moet trouwens is op onze klassensite kijken, ook bij zeelandnet, communities, en dan intypen recreatieklas. En dan klikken op 'wij recreeren dag & nacht. En dan ook een berichtje int gastenboek zetten eej!

Kizzy,

Esther

Wendy 14-02-03

Hoi Remy!

Doe je best de aankomende wedstrijd! Goed trainen he. En uh beterschap!

-xxxx- wendy

Jos Tuns sportmasseur 7-02-03

Remy,

Veel succes a.s. zondag in Oostburg. Probeer de lijn die je ingezet hebt voort te zetten, we zien het wel. Zou je volgende week even willen bellen om een afspraak te maken voor een functie onderzoek.

Groetjes,

Jos Tuns sportmasseur

Angelo Slootjes 6-02-03

Hoi Remy.

Ik denk wel dat jij het circuit wint...doch hoe rekening met mij. De beul van kamerik. Maar dan zou ik jou wel 2 rondjes dubbelen! Vr gr en misschien tot oostburg (is wel erg ver voor mij)

Hoi

Annet 4-02-03

He kampioentje!!

Ja ja hij is niet meer te stoppen! Gefeliciteerd met je overwinning(en). Ga zo door,en we zijn hartstikke trots op je!(zit Er toch nog talent in de familie) Enne...broertje....gave website!!!!!!!!!!

Annet en ruudje.

Oma en opa de Klerk 3-02-03

Remy,

Bedankt voor je bericht. Nog gefeliciteerd met je overwinning in Bergen op Zoom.

Oma en opa

Marlisa 3-02-03

Hee Remy,

Je doet het echt goed in de sport wereld! Echt super om zo ver te komen! Ga zo door!

Groetjes en xx Marlisa

Yvonne 2-02-03

Hoi Remy,

Gefeliciteerd , we zijn trots op je. Je homepage is erg leuk,we hebben alles bekeken. We zien elkaar weer gauw.

De groetjes van (je tante Yvonne, (oom) Dees en Lucky

Henks 2-02-03

Wij vonden het erg leuk om naar jou site te kijken en wat de sport betreft ga zo door.

groetjes,

Henk en Marian Scherpenisse.

Franky beljaars 2-02-03

Ha die Remy,

Gefeliciteerd met je overwinning in Bergen op Zoom.

Jos Tuns sportmasseur 2-02-03

Hallo Remy,

Goed gedaan in Bergen op Zoom. Je raakt nu dus langszaam in vorm. Probeer het vast te houden en we zien elkaar wel weer.

P.s. Kevin heeft je geevenaard, was zaterdag ook in z'n 2e wedstrijd 1e. Esther was na haar eerste wedstrijd 5e nu 3e.

Groetjes,

Jos Tuns sportmasseur

Annika 1-02-03

Hey Remy,

Leuke site man! (en leuke foto's). Doe je best bij de wedstrijd! ( jammer van het slechte weer) maar daar is het misschien wel goed weer! Ik hoor de uitslag nogwel! (van de wedstrijd)

Groetjes,

Annika (de fan van Leon, Remy)

Casper meijll 27-01-03

Hee Remy,

Zeeuwse speer, hoe gaat het allemaal? Ben je weer volop aan het trainen? Ik zag dat je weer redelijk had gepresteerd in vlissingen!! Goed bezig! Trainse verder en tot snel hoop ik..

Groeten,

Casper www.lookatcasper.com | www.triteam.nl

Jos Tuns sportmasseur 26-01-03

Hoi Remy,

Goed gepresteerd vanmiddag. Zo zie je, als je de goede combinatie tussen begeleiding, inzet en training hebt dan zit er nog meer in. Hoe beviel de olie trouwens??

Groetjes,

Jos Tuns sportmasseur

Wendy 26-01-03

Heey Remy!

Doe je best vanmiddag! Ik duim voor je!

Xxx je zusje

Jos tuns sportmasseur 25-01-03

Remy,

Succes toegewenst voor a.s. zondag in Vlissingen. Eindelijk weer een thuis wedstrijd dus laat zien wat je kan.

Groetjes

Jos Tuns sportmasseur

Ilse 13-01-03

He Remy,

Leuke site!! En ga zo door met atletiek!!

Veel liefs en xxx,

Ilse

Kevin Tuns 17-12-02

Remy,

Bedankt voor je plaatjes... Kom eens kijken op mijn community communities.zeelandnet.nl/jostuns. Alvast bedankt

Kevin

Christel 12-12-02

Hey Reem!

Hier dan het berichtje van mij..Ik Denk dat het berichtje hier onder van een andere christel was namelijk met een k!! Je heb ook zo veel fans haha! Mijn complimentos voor je site,erg mooi! Succes met je volgende triatlon en tot in het zwembad.

~xxx~ Christel met een !C!!

Kristel 11-12-02

Heej Remy!!!

Alles ok? Echt een toffe site hoor van jullie... Ik zit nu in de mediatheek van school echt saai zeg!!! Ik hoop dat ik je snel weer zie...

Groetjes Kristel

Esther poortvliet 26-11-02

Hey Reem!

Coole site joh! He kzie je nog wel he!

Xx,

Esther

Maaike 19-11-02

Ha patser,

Hoest nou? Leuke site hoor! Maar die van leetje is leuker vind ik!! Via hem kwam ik natuurlijk bij jou! Veel plezier nog en ik zie je vridag wel weer in het zwembad.

Veel leifs Maaike

Leen Klem, Gensan Benelux 15-11-02

Site ziet er goed.

Veel succes.

Vaders 7-11-02

Haha, olahola...!

Is tie weer, tsja we moeten die "kip" jacobse toch voor blijven reem of ni, dus maar weer ff kijken vandaag.Leuke Foto's vh feessie trouwens jongens, hoe zit dat nou peet, zo'n roze stringeleding? .') Lekker flossen zullen we dan maar zeggen... Nou ome coen gaat maar weer ff-iets nuttigs doen, ga maar net als jantje smit ouwe mensen pesten of zo.. oh nee, oeps dat mag ik natuurlijk ni zeggen anders kan ik mn centje met kerst wel shaken bij onslieve oma-tje..! Hee luitjes sterkte ni te veel zuipen zonder mij en de groetjes uit het altijd zonnige den helder (je moet altijd tussen de druppels doorkijken zegt mn moeder...)

Mazolos!!!

Angeliek 5-11-02

Hey badmeestertje!

Ook maar ff berichtje dan he, terwijl je waarschijnlijk niet eens weet wie ik ben maja, uh, ff vraagje....dans jij met marlies? Gezellig!!

Groetjes

Veerle 2-11-02

Heej Reem!

Niet verwacht dat ik je site zou bekijken he? Via leon kwam ik bij jou. Veel foto's zeg. Dus ook bij deze even bij jou gekeken. Train ze en tot dinsdag.

Groetjes xxx,

Veer

Max de Rave 30-10-02

Hey die Remy,

Hier een bericht van je oude leraar, Max de Rave. Gave site. Het gaat nog steeds goed met je sportieve activiteiten zie ik. Hou vol. Ik werk tegenwoordig bij de drie walcherse gemeenten als loopbaanadviseur voor jongeren tot 23 jaar. Gratis advies en begeleiding! Als je me nodig hebt, bel me dan eens voor een afspraak!

Groetjes,

Max

Triatleet Jacobse 24-10-02

He Peet,

Leuke foto's van het feest. Maarre al die gifs jatten van andere sites. Dat zou verboden moeten worden.

Groeten triatleet Jacobse

Liesje 19-10-02

Hey remos!

Ja je site word al steeds beter ga zo door Peter Vasseur!!! Maar soms kan ik mij niet eens aanmelden hier echt zo irritant!! Ga zo door in je sport he Remy , want ondanks alles blijf ik in je geloven hoor. En mijn ouders kijken ook nog vaak genoeg in de krant of je er in staat oja en mijn oma de lieverd...... Ik zie je vast snel weer en veel plezier en geluk met je nieuwe vriendin Veronique.

Veel liefs, Marlies

Jf 16-10-02

Hoi,

Mooie armen heb je zeg.....

Xje

Jos Tuns sportmasseur 15-10-02

Hoi,

Afgelopen weekend naar brussel geweest en daar les gehad van 6 japanners in kinesio - tapen en gelijk examen gedaan voor kinesio-taping instructor. Over een week of 2 weet ik of ik geslaagd ben.

Groetjes,

Jos Tuns Sportmasseur

Wouter Verbeek 14-10-02

Wat k schreef was echt idioot sprorten was helaam idiot het is sporten mzls

Wouter Verbeek 14-10-02

Hee remi ken je me nog k ben Wouter van 3 eh denk 4 jaar geleden. Veel succes met je sproten en andere dingen k spreek je nog wel mzls O ja wat is je email adres stuur even wat terug.

mzls

Mootje 13-10-02

Heej Remy!

Hoe gaat ie? Ik dacht laat ik ook maar ff een berichtje achterlaten in je gastenboek, lijkt het tenminste nog alsof je vrienden hebt..;) haha nee hoor je bent wel lief hoor!:) Haha Kzie je deze week wel weer!

Dikke kuzz,

Mootje

Wendy!! 11-10-02

Hoi Remy.

Leuke community.

Groetjes en -xxx-

je zusje Wendy

Marlies van der Maas 4-10-02

Hey Remy,

Allereerst leuke site! Tweede: waarom was je zo snel weggereden toen we van de hooizolder terug kwamen?? Ennu nu heb ik nog niet veel met je gedanst! Ga je deze zaterdag ook uit ( naar fraggles) dan zie ik je nog eens en dan kunnen we misschien lekker dansen met zijn tweeen!!! Nou jah ik hoop je snel weer te zien en niet dat er weer een jaar ofzo tussenzit....Als Je dit weekend nog een wedstrijd heb succes..en anders zoiezo ik zie je snel weer......

Groetjes & -xxxx-jes,

Marlies

Annika 2-10-02

Hey, Remy!

Leuke site! Doeggggg groetjes van het zusje van Leon (Annika

Paul B (onarius) 28-09-02

Hoi Remy,

Het is best wel een grappige site ziet er leuk uit. en hoe kan ik nou lid worden?? Stuur eens een mailtje met hoe dat moet

Sportmasseur - Jos Tuns 21-09-02

Remy,

Afgelopen weekend naar houten geweest voor de cursus kinesio-taping. Ik weet zeker, dat als je ongemakken cq blessure's hebt je verstelt zal staan van de uitwerking hiervan. Hopelijk heb je het niet nodig, maar je weet nooit. Trouwens dat kaartje van je vader is echt gaaf ( bedankt alvast)

Groetjes,

Jos

Sportmasseur jos tuns, vlissin 9-09-02

Jammer speer, dat je uitgevallen bent in Soesterberg.

Jouw tijd komt nog wel. Denk maar terug aan zoutelande en deze plaatszit er misschien volgend jaar op het nk in. Gewoon doorgaan met de weg die je nu ingslagen bent en dan komen de grote uitslagen "vanzelf".

Groetjes,

Sportmasseur Jos Tuns

Aspirant opper monnik alias br 6-09-02

He Remy,

Remember me, Marlon Roels? Goed te zien dat je ook een communitie gaat starten. Wil je eens lachen, bezoek dan mijn hunor site eens op http://communities.zeelandnet.nl/data/klooster/

Gegroet en veel succes.

Sue Zuki 5-09-02

Heeeee Remy,

Zal ik dan maar de eerste zijn die in je gastenboek schrijft.....Je kent me wel niet, maar ik jou wel......tenminste van horen zeggen dan......Ik ken nl. Jos en Diana heeeeeeeeel errug goed......

Groetjes van Sue Zuki van de community motoren.