19 juli 2024
RemyVasseur
Over Remy

 


 
 
 
Info Over Remy

Maak een keuze uit één van onderstaande pagina's om verder te lezen.

Bio en Levensloop

Remy Vasseur staat ook wel bekend als 'De Speer van Zeeland'. Hij is een van de snelste triatleten van Zeeland. Hij werd 2 maal eerste bij de Triatlon Zeeland Vlissingen en eindigde dit najaar als snelste Zeeuw bij de Zeeuwse Kustmarathon. Ook nationaal heeft hij inmiddels diverse overwinningen op zijn naam mogen zetten. Maar zijn ambities gaan verder want... Lees verder via bovenstaande link..

Coaching

In 2010 is Remy begonnen met Remy Vasseur Coaching. Voor jong en oud mag je wel zeggen. Hij geeft zwemtrainingen, begeleidt loopgroepen, maakt trainingschema's en op de woensdagmiddag komt ook de jeugd aan bod bij de Funrun! Wil je meer weten, wil je meedoen aan een groepstraining of ben je op zoek naar een persoonlijke coach kijk dan snel op remyvasseurcoaching.nl !

Leuke Weetjes

Op deze pagina kun je diverse leuke of bijzondere stukjes lezen door of over Remy Vasseur. Zo kreeg hij o.a. een brief van de burgemeester van Vlissingen in 2008, kunnen we een blik werpen op al zijn verschillende fietsen door de jaren heen (figuurlijk dan hè) en schrijft de webmaster nog een stukje naar aanleiding van het maken van de nieuwe website van Remy.

Sportfolio

Download de Sportfolio van Remy Vasseur (pdf).