19 juli 2024
RemyVasseur
Mijn Sponsoren

 


 
 
 
Links Mijn Sponsoren

Een overzicht van mijn sponsoren. Sponsor worden ? Neem dan contact met mij op via deze pagina.

Trainingscentrum Vlissingen

Maximale training in alle situaties!
Trainingscentrum Vlissingen, een bedrijf dat werd opgericht in 1980, is van een klein brandweerbedrijf uitgegroeid tot een succesvolle zelfstandige organisatie. Het Trainingscentrum ligt aan de Buitenhaven op een schitterende locatie aan het water. Dit maakt het mogelijk om zowel op het land als op het water te trainen.

Hulpdiensten, overheden, bedrijven en instellingen kunnen op het Trainingscentrum trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid volgen. Dit loopt uiteen van EHBO cursussen tot volledige brandweeropleidingen en van nautische trainingen tot cursussen voor Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA's).

Wij verzorgen:
- Brandweertrainingen
- EHBO
- EHBO aan kinderen
- BHV
- Onderhoud Kleine blusmiddelen
- Ontruimingsplannen en plattegronden
- Ontruimingsoefening op locatie
- VCA
- Diverse workshops

Bent u geïnteresseerd in het volgende van een cursus? Op onze vernieuwde website staat onze cursus agenda en kunt u zich direct inschrijven. Daarnaast kan de afdeling administratie een vrijblijvende offerte voor u maken.

Maximale preventie in alle situaties!
Een brandblusser kunt u natuurlijk overal kopen, maar waarom niet bij de specialist? Op ons Trainingscentrum wordt dagelijks getraind met diverse soorten brandblussers, dus wij kunnen als geen ander advies geven wat het juiste blusmiddel is in iedere situatie.
Het hervullen, repareren en onderhouden doen wij in onze eigen, hiervoor speciaal ingerichte, werkplaats. En natuurlijk komen wij graag bij u langs met onze service bus om de volgende diensten aan te bieden:

- Onderhoud kleine blusmiddelen en droge blusleidingen;
- Controle noodverlichting;
- Controle AED’s en verbanddozen.

Uiteraard werken wij volgens de hiervoor geldende NEN-normen.

Bezoek onze website voor meer informatie:
www.trainingscentrum.eu

Trainingscentrum Vlissingen B.V.
Oosterhavenweg 22-24
4382 NL Vlissingen
Tel. 0118-466050

Angelinas Hair Design & Visagie in Vlissingen

Bel voor een afspraak of nadere kennismaking !

Vliedberg 5
4386 GG Vlissingen

Tel. 06-42660739

Glas en Gevelreiniging Snijders

Wanneer u het schoonmaken en het onderhoud van uw ramen of dakgoten/gevels van uw huis of bedrijf aan Glas- en Gevelreiniging Snijders overlaat, dan kunt u er zeker van zijn dat u gemotiveerde mensen aan huis krijgt, die er goedgehumeurd voor zorgen dat u schone en frisse ramen (en dakgoten en gevels) aantreft zonder dat u er omkijken naar heeft!
Ook het schoonmaken van uw balkon, zonnepaneel of terras  kunt u met een gerust hart aan mijn bedrijf overlaten.

Wilt u meer informatie over één van de bovengenoemde diensten, twijfel dan niet en mail of bel mij voor een gesprekje of voor een vrijblijvende offerte.

Bezoek de website of bel direct voor een afspraak:
Glas en Gevelreiniging Snijders - Vlissingen
Michael Snijders
Tel. 06-14886386
www.glasengevelreinigingsnijders.nl

De Fietsenmakker - Uw Fiets in vertrouwde handen

Topmerken
De merken die de Fietsenmakker voert zijn zorgvuldig gekozen. Sparta is specialist en trendsetter op fietsgebied. In de collectie onder andere de elektrische ION, de K10, aluminium bakfietsen en speciale moeder- en vaderfietsen. Voor de meer sportieve fietser is er het merk Merida, lichtgewicht fietsen van hoge kwaliteit. De prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde.
Het neusje van de zalm in het assortiment van de Fietsenmakker is de Multi Cycle. Een handgebouwde maatfiets. David heeft er een aantal in de winkel staan. "Maak geen proefrit, want u bent meteen verkocht", waarschuwt hij schertsend. De fietsen moeten speciaal besteld worden, tenzij natuurlijk een showmodel precies aan uw eisen voldoet".

Remy Vasseur
Wie heel speciale eisen aan zijn fiets stelt, is Remy Vasseur. De Fietsenmakker sponsort Remy al vele jaren. U kunt zijn speciale tijdritfiets bewonderen in de winkel als Remy geen wedstrijd heeft.
De Fietsenmakker houdt van tevreden klanten en doet er alles aan om u goed op de fiets te krijgen en te houden. De team medewerkers zijn volledig gecertificeerd.

Kom langs in de winkel voor professioneel advies!

De Fietsenmakker
Troelstraweg 364
4384 AW Vlissingen
Tel. 0118-468606
www.defietsenmakker.nl

De Fietsenmakker is verhuisd naar de Troelstraweg in Paauwenburg. Kom gerust eens langs in de nieuwe winkel!

Koole Sport, Running & Skating Center

Koole Sport is ......

Een sport speciaalzaak voor hardlopen, skeeleren, schaatsen, triatlon en zwemmen in Middelburg. Het team van Koole Sport bestaat uit mensen die zelf actief zijn in deze sporten en daarnaast ook beschikken over de nodige theoretische kennis.

Koole Sport onderscheidt zich van andere sportspeciaalzaken door zijn theoretische en praktische aanpak en advies. Wanneer klanten binnen komen wordt er eerst een uitgebreide videoanalyse gemaakt. Hierna wordt een schoenadvies gegeven. Wanneer de videoanalyse niet voldoende is, wordt er overgegaan op een podologisch consult.

Hierbij wordt verder naar de afwikkeling van de voet gekeken met behulp van de RSscan. Tevens wordt er een functie onderzoek gedaan van de voet. Van hieruit kan er een schoenadvies, eventueel in combinatie met een standaard of podologische inlegzool, worden gegeven. De podologische inlegzool wordt bij Koole Sport zelf gemaakt.

Sinds januari 2007 staat Koole Sport geregistreerd bij de Stichting LOOP Hierdoor worden podologische zolen die bij Koole Sport aangemeten zijn door de zorgverzekeraar vergoed.

Kijk op www.koolesport.nl of kom langs in de winkel in Middelburg.

Koole Sport
Brakstraat 24
4331 TN Middelburg
Telefoon 0118-627779

Sportmassage Walcheren

Persoonlijke begeleiding en deskundig advies
Bij Sportmassage Walcheren kun je rekenen op een persoonlijke begeleiding en een deskundig advies. Je sportprestaties staan immers niet los van jou als persoon. Samen kijken we naar je sportbelasting(trainingen en wedstrijden), gestelde doelen, je dagelijks werk en persoonlijke omstandigheden. Een regelmatig bezoek aan de sportmasseur voorkomt blessures en worden de eerste signalen van overbelasting geconstateerd.

Remy Vasseur is één van de vaste bezoekers van onze praktijk en hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om voor en na een wedstrijd/training zich te laten masseren en te laten behandelen. Hij zorgt op deze manier op een sneller herstel en voorkomt blessures zodat hij optimaal en beter kan presteren!

Naast sportmassages kun je bij Sportmassage Walcheren ook terecht voor een ontspanningsmassage, hotstone massage, ayurvedische massage, kokos stempel massage. Kijk voor informatie en tarieven op www.sportmassagewalcheren.nl

Afspraak maken?

06 – 11 15 13 30

Asics - Hardloopschoenen en sportkleding

Over Asics
ASICS (Kabushiki-gaisha Ashikkusu) is een Japanse fabrikant van sportschoenen en -kleding en behoort tot de 5 grootste producenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld. ASICS staat voor "Anima Sana in Corpore Sano", een gezonde geest in een gezond lichaam. Een Latijnse spreuk die het eeuwenoude ideaal van een gezonde geest in een gezond lichaam uitdraagt. Vanaf de oprichting in 1949 (destijds als Onitsuka Co., Ltd) is ASICS voortdurend bezig geweest om met behulp van wetenschappers, topatleten en coaches nieuwe sportartikelen te ontwikkelen (bron wiki). Asics verkoopt o.a. hardloopschoenen, hockeyschoenen, tennisschoenen, wandelschoenenen, volleybalschoenenen, korfbalschoenen, sportkleding en accessoires. Neem is een kijkje op de website van Asics voor het uitgebreide assortiment en zoek de dichtbijzijnste winkel.
Kijk op www.asics.nl

Remy Vasseur en Asics
Remy Vasseur wordt niet alleen gesponsord door Asics maar zal ook in 2012/2013 in Asics kleding lopen.