19 juli 2024
RemyVasseur
Nieuws 2003

 


 
 
 
Nieuws Nieuws 2003
Sprint Babijn teveel voor Vasseur - 4 augustus 2003

PZC - 4 augustus 2003
door Pieter van Klinken

KAMPERLAND - ,,De volgende keer win ik van je'', zei Remy Vasseur zaterdag na zijn nederlaag in de Schotsman-triatlon tegen Ronnie Babijn. De Terneuzenaar won in Kamperland door een onnavolgbare tempoversnelling op het moment dat de Vlissinger hem tot op een meter of tien was genaderd.

PZC Sport

Remy Vasseur is een karaktermens - 19 mei 2003

PZC - 19 mei 2003 - Kwarttriatlon Kruiningen
door Sjaak Sinke

KRUININGEN - Remy Vasseur uit Vlissingen moest de eerste wedstrijd voor het Ironman wetsuit triatloncircuit al noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan, en ook in de week voorafgaand aan de wedstrijd in Kruiningen voelde hij zich nog niet fit. Achter Machiel Ittman uit Hilversum werd hij knap tweede.

PZC Sport

Vasseur heeft veel te veel energie - 14 mei 2003

PZC - 14 mei 2003
door Eugène de Kok

VLISSINGEN - Hij is niet helemaal honderd procent fit teruggekeerd van een trainingsstage in Frankrijk. Toch gokt Remy Vasseur zaterdag op een goed resultaat bij de Den Inkel-triatlon in Kruiningen. Twee weken later verschijnt de triatleet ook op het NK Olympische afstand in Zundert. ,,Daar hoop ik bij de eerste tien te eindigen.''

PZC Sport

Recordzege voor Remy Vasseur - 10 maart 2003

PZC - 10 maart 2003 - Zwemloop Hoogerheide
door Sjaak Sinke

HOOGERHEIDE - Voor de vijfde achtereenvolgende maal boekte Remy Vasseur uit Vlissingen een overwinning in Timex-zwemloopcircuit. Zijn plaatsgenoot Leon Jacobse werd het slachtoffer van de dadendrang van de Belg Steve Janse uit Scherpenheuvel, die Vasseur tot op twaalf seconden naderde en daarmee Jacobse naar de derde plaats verwees.

PZC Sport

Remy Vasseur slaat aanval van Belgisch talent af - 24 februari 2003

PZC - 24 februari 2003 - Zwemloop Kapelle
door Sjaak Sinke

KAPELLE - Vooraf was Remy Vasseur er niet helemaal zeker van of hij het Belgische talent Vincent van Lierde wel achter zich zou kunnen houden in de zwemloop van Kapelle. Vorig jaar had de Vlissinger hem weliswaar verslagen, maar het was maar de vraag hoe Van Lierde overwinterd had. Vasseurs vrees was ongegrond, want hij boekte zaterdag zijn vierde zege in de eindoverwinning in het Timex-zwemloopcircuit.

PZC Sport

Vasseur snelst in winterlandschap - 3 februari 2003

PZC - 3 februari 2003 - Zwemloop Bergen op Zoom
door Sjaak Sinke

BERGEN OP ZOOM - In het sneeuwlandschap van Bergen op Zoom was Remy Vasseur uit Vlissingen zaterdag de sterkste in de tweede zwemloop voor het Timex-circuit. Met de zege legde hij meteen een goede basis voor de eindoverwinning in dit circuit.

PZC Sport

<< Nieuws 2002

Nieuws 2004 >>